За подобряване на психическото и физическото здраве, освен физическа активност,

...
За подобряване на психическото и физическото здраве, освен физическа активност,
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво ще се случи с вас, ако намалите малко калориите

За възстановяване на психическото и физическото здраве, с изключение на физическа интензивност, е належащо и уравновесено хранене, т.е. храни, чиито съставки ни оказват помощ, като храни, богати на въглехидрати. Ако не се занимавате с физическа интензивност и сте под стрес, пробвайте се да намалите целесъобразния дневен банкет на калории от 2200 на 1700 калории дневно, поучава " Локално ".

Триптофанът е значима аминокиселина, която взе участие в производството на серотонин, който оказва помощ за контролиране на настроението и въздейства върху положителния сън. Когато ядете храни, богати на триптофан, като мед, банани и мляко, равнището на серотонин в тялото се усилва. Направете сладкиши с тези храни или ги консумирайте настрана и равнището на стрес ще намалее. Кокосът и шоколадът също могат да контролират равнищата на стрес и в това време имат страховит усет.
 Най-популярният витамин може да е доста рисков за някои хора Най-популярният витамин може да е доста рисков за някои хора
Приемът на синтетични витамини може да докара до формиране на камъни в организма. Това съобщи Алексей Соболев, лекар по медицина, в еф...

Въглехидратите са желателни организма ни и не трябва да се отхвърляме от тях, тъй като по този метод се нарушава приемът на качествени калории. Нашето тяло се нуждае от 55 до 65 % въглехидрати, от които захарите би трябвало да са цели 10 %. Ако от време на време достигнем горната граница на целесъобразния дневен банкет на калории и имаме предпочитание за сладко, тогава е належащо да намерим опция. Сладките питиета с нулеви калории могат да бъдат превъзходен сурогат или постоянно можете да употребявате подсладител и да се насладите на сладка топла напитка.

Не се отхвърляйте от сладкото, само че бъдете умерени в потреблението на храни и комбинирайте. Ако намалите дневния си банкет на калории до 1700, без да се отказвате от сладкото, ще загубите до един кг на седмица, което е добре за организма, а също по този начин ще намалите и равнищата на стрес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР