За подготовката на обяда на папата не отишло много време.

...
За подготовката на обяда на папата не отишло много време.
Коментари Харесай

Няма Равен! Шеф Манчев Заби Всички Колеги В Земята С Това, Което Направи Току-Що! Цъкат И Завиждат!

За подготовката на обяда на папата не отишло доста време. Повече се занимавали с обяда на кардиналите. Францикс правилен на навиците си ял скромна храна. А кардиналите надалеч по-пищна.

Папата се задоволил с лазаня, пресни зеленчуци и кисело мляко. Позволил си единствено малко алено вино. Той обядвал в компанията на мосеньорите Христо Пройков, Петко Христов и Георги Йовчев. Иван Манчев разкрива, че всичките артикули до един били български. А папската храна била поднесена на софра с бг претекстове.

За кардиналите обаче топ готвачът приготвил храна като за същински гуляй. На масата участвали ризото с морски деликатеси, главното било свинско печено със специфичен сос от трюфели и картофено пюре. Салатата била от розови домати, печена чушка и поръсена с българско сирене и босилек. Супата за ватиканските отци била от зеленчуци.

Говори се, че папа Франциск бил очарован от българското кисело мляко. Което му станало обичана храна. След обяда той се отдръпнал за къса отмора в стая в манастир. Която била обзаведена прекомерно непретенциозно. Имало единствено легло, стол и хигиеничен възел, предават от hotarena.net.

Това, че харесал българското кисело мляко бе мотив за смешка от страна на премиера Бойко Борисов. Който показа, че папата говорел единствено за хубавия обичаен артикул и желал единствено от него да яде, заран, обяд и вечер.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР