За подготовката на бюджета - всички трябва да съдействат на

...
За подготовката на бюджета - всички трябва да съдействат на
Коментари Харесай

Акад. Денков: Нямаме време, никой няма да ни даде сто дни

За подготовката на бюджета - всички би трябвало да спомагат на министъра на финансите, с цел да успеем в точния момент да приключим подготовката на управническата стратегия. Това са думите на акад. Николай Денков откри първото съвещание на ротационното държавно управление, което след него ще оглави Мария Габриел от ГЕРБ-СДС.

Той прикани министрите си да работят експедитивно и уверено, с цел да осъществят сполучливо поставените задания. " Нямаме време, никой няма да ни даде 100 дни. В медиите излязоха информации за раздаде ни, предоставени средства в много огромни размери, става въпрос за милиарди левове, без да е задоволително ясно дали са ориентирани оправдано, дейно и ефикасно. Появи се информация, че има забавени процедури в някои министерства, от които могат да настъпят загуни в огромни размери ", добави той и помоли министрите си да ревизират излязлата по медиите информация.

" Всяко закъснение може да коства доста на бюджета, страната и надлежно - на хората и бизнеса. Сигурен съм, че можем да успеем, стига да работим като екип ", уточни още акад. Денков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР