За подготовката на бюджета - всички трябва да съдействат на

...
За подготовката на бюджета - всички трябва да съдействат на
Коментари Харесай

Денков: Нямаме време, никой няма да ни даде сто дни

За подготовката на бюджета - всички би трябвало да спомагат на министъра на финансите, с цел да успеем в точния момент. Да приключим подготовката на управническата стратегия. С тези думи акад. откри първото съвещание на ротационното държавно управление, което след него ще оглави Мария Габриел от ГЕРБ-СДС.

Той прикани министрите си да работят експедитивно и уверено, с цел да осъществят сполучливо поставените задания. " Нямаме време, никой няма да ни даде 100 дни. В медиите излязоха информации за раздадени, предоставени средства в много огромни размери, става въпрос за милиарди левове, без да е задоволително ясно дали са ориентирани оправдано, дейно и ефикасно. Появи се информация, че има забавени процедури в някои министерства, от които могат да настъпят загуни в огромни размери ", добави той и помоли министрите си да ревизират излязлата по медиите информация.

" Всяко закъснение може да коства доста на бюджета, страната и надлежно - на хората и бизнеса. Сигурен съм, че можем да успеем, стига да работим като екип ", уточни още акад. Денков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР