За пета поредна година, се състоя официалното събитие по връчване

...
За пета поредна година, се състоя официалното събитие по връчване
Коментари Харесай

SOS Детски селища удостои BILLA България с отличие „Дългогодишен и верен корпоративен партньор“

За пета поредна година, се състоя формалното събитие по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България - „ Едно семейство “, което обичайно събира съидейници и сътрудници на организацията. 

Подкрепата, която BILLA България към този момент пет години оказва  на младежите, обхванати от стратегиите на SOS детски селища, бяха удостоени с признанието „ Дългогодишен и правилен корпоративен сътрудник “ по време на церемонията в дипломатически клуб „ Глория Палас “.  Специални посетители на церемонията бяха младежи, отгледани в фамилиите на организацията, които към този момент решително вървят по пътя към сбъдването на своите огромни проекти за живота. Те персонално връчиха и премиите на донорите, които образуват едно семейство с обединените си старания в поддръжка на положителната идея. 
 Втори обект на BILLA България в Пловдив затваря за лятна реорганизация Втори обект на BILLA България в Пловдив затваря за лятна реорганизация
От понеделник 28 юни магазинът на BILLA България, ситуиран на бул. “Македония “ №2 в гр. Пловдив, ще затвори за реконструкц...



„ Дългогодишен и правилен са най-ценните качества за един сътрудник. Ето за какво BILLA България е тъкмо подобен сътрудник на SOS Детски селища България - тъй като имаме вяра в идеята, в напъните на екипа на организацията и в капацитета на младежите, които с нейна поддръжка се трансформират в персони с визия за бъдещето и принос към обществото “, показа Радостина Генова – специалист „ Корпоративни връзки “ по време на церемонията.  

Сътрудничеството сред компанията и организацията започва през 2016 година. За интервала BILLA България е вложила старания и запаси в активността на SOS Детски селища за близо 67 000 лв.. В края на 2020 година, BILLA България подари 13 000 лв. за част от стратегиите на SOS Детски селища у нас. Сумата бе планувана за закупуване на преносими компютри и таблети за децата в „ SOS Детски селища “ в град Трявна, за покриване на настоящи разноски на SOS Дом „ Надежда “ в град Габрово, както и за SOS Център за социална поддръжка в град Перник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР