За първи път зрителите на „Фермата” видяха секс между участници,

...
За първи път зрителите на „Фермата” видяха секс между участници,
Коментари Харесай

За първи път!Секс във „Фермата”

За първи път феновете на „ Фермата” видяха секс сред участници, въпреки и деликатно затулен от огромни чаршафи, заяви Hotnews.bg. Паулина и Краси най-накрая се легнаха дружно, освен това в усамотение в един от краварниците. Преди да се отдадат на скотски милувки, двамата посетиха психолога Ани Владимирова, с цел да приказват за проблемите в двойката.



Паулина бе безапелационна, че не е сигурна в възприятията на Краси и по тази причина е много изнервена. Явно обаче секси мачото съумя да смъкна напрежението в никарагуанката в краварника, тъй като след края на секса, той изиска от нея да му се довери и всякога да споделя какво усеща, с цел да няма повече недоразумения.



Преди секса Краси даже се изкъпа и даде обещание да направи всичко, с цел да резервира възприятията сред двамата. Паулина бе удовлетворена от него в леглото, тъй като стенеше: "Обичам, обичам "



„ Говори с мен, казвай ми какво става”, прошепна Краси под завивките. Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов не скриха усмивките си след първия секс в предаването и не стопираха да се майтапят с двойката, която сигурно ще остане до финала, с цел да им носи повече гледания.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР