За първи път за 2021 г. кралицата на Великобритания Елизабет

...
За първи път за 2021 г. кралицата на Великобритания Елизабет
Коментари Харесай

Елизабет II направи първо посещение на събитие от началото на ограниченията

За първи път за 2021 година кралицата на Англия Елизабет II взе участие персонално в публично събитие, защото редица ограничавания поради ковид в страната бяха облекчени. Това се споделя в изказване от Бъкингамския замък.
На стогодишнината от основаването на австралийските военновъздушни сили английският монарх посети мемориал в югоизточна Англия в памет на водачите от Общността на нациите, починали през Втората международна война.
 Елизабет II и Борис Джонсън ще разделят общ аероплан Елизабет II и Борис Джонсън ще разделят общ аероплан
Британската кралица Елизабет II ще бъде принудена да употребява самолета на премиера на страната Airbus A330s Voyager, откакто 4 самоле...
" Отдавна не съм била тук ", сподели усмихната 94-годишна Елизабет II.
Този мемориал се намира покрай замъка Уиндзор, където английската кралица е отседнала от началото на ноември в Англия на фона на разпространяването на ковид. Именно в този палат, ситуиран на към 40 км от Лондон в графство Бъркшир, кралицата и брачният партньор й Филип, херцогът на Единбург, отпразнуваха своята 73-та годишнина от сватбата и Коледа.
Националната карантина в кралството стартира да омеква от 8 март, когато учебните заведения още веднъж бяха отворени. На 29 март бяха въведени още няколко разхлабвания - на британците беше разрешено да се срещат по улиците в групи от не повече от шест души или членове на, както и да играят групови спортове на улицата. Британците обаче към момента се предизвикват да работят от у дома.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР