За първи път в историята Ниагарският водопад беше осветен в

...
За първи път в историята Ниагарският водопад беше осветен в
Коментари Харесай

Ниагарският водопад светна в бяло, зелено и червено

За първи път в историята Ниагарският водопад беше осветлен в цветовете на българското знаме, във връзка Националния празник на България, оповестиха от Министерство на външните работи.

Инициативата е единствена по рода си до през днешния ден и ознаменува значим празник от навършването на 55 години дипломатически връзки сред България и Канада.

Тя се случи тъкмо в 5 часа тази заран, когато стотици следиха невероятната панорама на място, а хиляди - й се любуваха в интернет. " Повечето хора, които са се събрали тук измежду нас, са със сълзи на очи. Виждаме и българското знаме, което се развява пред ниагарския водопад, обагрен в българския трибагреник. Честит празник “, казаха организаторите - генералното консулство на България в Торонто, с поддръжката на посолството на Република България в Канада, представени от.

От генералното консулство на България в Торонто пуснаха видео, което демонстрира по какъв начин едно от най-красивите естествени феномени в света грейва в бяло, зелено и алено.

" Честваме 143 години от нашето Освобождение! Благодаря Ви, че сте с нас! Тук ще изгрее българския байрак - зад грохота на водопада Ниагара, по този начин както ни го разказа Алеко - с чудната игра на природата ", написаха на фейсбук страницата си от представителството ни. Оттам са пуснали и видео, от което излиза наяве, че за първи път в цветовете на българския байрак е била осветена и постройката на общината в гр. Ванкувър.

 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР