За първи път в историята България изнася повече за Германия,

...
За първи път в историята България изнася повече за Германия,
Коментари Харесай

Борисов: Целта ни е многократно увеличаване на доходите

За първи път в историята България изнася повече за Германия, в сравнение с внася. Това е реалност, тъй като имаме доста висококвалифицирани служащи, само че в резултат на доста политици от прехода, в това число и ние, които популяризираха страната, че е евтина работна ръка, в този момент сме си сложили като съществена цел повишение и то неведнъж на приходите. Ще се върнат ли висококвалифицираните българи при по-добри заплати? Ще се върнат, несъмнено. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на главното предизборно събитие на партията, което се състоя в зала "Арена Армеец " в София.

"Ние сме като Кобрата - продължаваме напред! Мислех малко да се карам отново, само че тоя път няма, тъй като като се скарам, вие се снишавате, ставате неуверени и това дава късмет на съперниците. Защото няма нито една сфера в която страната да е в по-лошо положение, в сравнение с е била. Рекорден Брутният вътрешен продукт и рекорден брой вложения. Голяма неистина, която върви в предизборната акция ", съобщи Борисов и разясни, че в идващите месеци ще забележим какви още фабрики ще стартират да се строят в България, разкри още министър председателят.

Той не подмина да изясни обществено на Манфред Вебер, че тук, в залата, са достоверните десни в лицето на сътрудниците на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и останалите обединения, с които подписаха съглашение за поддръжка. Лидерът на ГЕРБ разяснява и избора на нов основен прокурор.

"Има ясно написани правила за избора на основен прокурор - не се меси нито кметът на София, нито министър председателят, нито президентът. Като отиде магистратът самичък на тази среща в президентството какво прави, защо си приказва. Има ясно написани правила – съдиите си избират съдиите, прокурорите - прокурорите. Промените стават в Народното събрание и не се меси нито кметът на София, нито министър председателят, нито президентът “, сподели Борисов.

„ Европа е един организъм, една система”, сподели той и се обърна към Манфред Вебер, който беше формален посетител на събитието: „ Ние можем да ви подсигуряваме финансова непоклатимост, и приходите, и инфраструктурата, и опазването на външната граница на Европейски Съюз - ние това можем да го вършим. Гарантираме, и това сме говорили с сътрудниците от Съюз на демократичните сили, членовете, определени от тази листа, ще бъдат единни и дисциплинирани и ще извършват общите решения на ЕНП”.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР