За първи път след обвиненията за смъртта в тунел "Ечемишка"

...
За първи път след обвиненията за смъртта в тунел "Ечемишка"
Коментари Харесай

Оцелелият при трагедията в тунел Ечемишка: Пак няма да има виновни

За първи път след обвиняванията за гибелта в тунел "Ечемишка " приказва оживелият при случая. Николай Николов се връща към съдбовния 5 февруари 2017 година, когато железна осветителна структура се откачи и затисна колата му. При случая почина сестра му.

Николай признава, че е гневен на институциите в лицето на АПИ поради бездействието. За прокуратурата са бездействали двама някогашни шефове в Пътната организация - Лазар Лазаров и Дончо Атанасов. С обвиняване са още четирима чиновници. Заключението на специалистите е, че проблем с структурата на тунела е имало още от 2010 година

Според Николай виновността за случая ще се размие.

С днешна дата мисля, че няма да има отново отговорни, тъй като са доста хора и не могат да осъдят всички, сподели пред Нова телевизия Николай Никовлов. Затова и не чака правораздаване.

Вярва, че Господ го е запазил жив. Срещата пред тунел "Ечемишка " го връща в деня на нещастието. Шест месеца му лишило да мине отново през тунела. За година и 10 месеца след гибелта на сестра му споделя, че се е отчуждил от света. Сили да се върне към него му дали околните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР