За първи път по време на официалната инаугурация на президента

...
За първи път по време на официалната инаугурация на президента
Коментари Харесай

За първи път по време на инаугурацията на президент на САЩ прозвуча испански

За първи път по време на формалната инаугурация на президента на Съединени американски щати от трибуната прозвуча испанска тирада.Това бе гласът на Дженифър Лопес, която е от пуерторикански генезис и произнесе на испански пред знамето: " Един народ пред Бог, неразделен, за независимост за всички ", оповестява RTVЕ.
Посланието за единение, което Лопес, облечена напълно в бяло, напомни, че Съединени американски щати са мултикултурна страна в бурни времена, принудили силите за сигурност да подсигуряват сигурността на Вашингтон с 25 000 бойци от Националната армия.
 Дженифър Лопес с величествен концерт на пустия Таймс Скуеър Дженифър Лопес с величествен концерт на пустия " Таймс Скуеър "
Известната американска музикална и кино звезда Дженифър Лопес пя в навечерието на Новата 2021 година на " Таймс Скуеър " в Ню Йорк. Тя про...
Между мощните ограничения за сигурност и следвайки санитарния протокол, Лопес извърши две добре познати „ Тази земя е твоята земя “ от Уди Гатри, превърната в антифашистки химн през последните години, и „ Красивата Америка “, композирана през 1893 година от учителката по британски, Катарин Лий Бейтс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР