За първи път паднал на асфалта защото загубил равновесие. Тогава

...
За първи път паднал на асфалта защото загубил равновесие. Тогава
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Синът На Георги Първанов Катастрофира Жестоко С Мотор!

За първи път паднал на асфалта тъй като изгубил равновесие. Тогава не получил съществени пострадвания. Вторият път обаче аварирал поради столичен водач, който излязъл от директна без да се огледа и спрял по средата на пътната лента.

Некадърникът се озовал напълно в платното на Ивайло и с цел да не удари автомобила на водача Първанов-младши жертвал себе си.Стиснал предната спирачка, изгубил надзор над машината и паднал.

Пострадал съществено от контузиите, само че най го хванало гняв, че потрошил чисто новия си мотор.

Майка му Зорка и брачната половинка му Росица били ужасени от случаите и тръпнели всякога когато Иво яхнел мотора. Снахата на експрезидента е от врачанския край. Но от години живее в столицата. Тя приключила УНСС, а след това и европейски университет. Не се месела в хотелиерския бизнес на Ивайло. Работела като управител в ОББ.

По-малкият наследник на Първанов и половинката му се венчаха през 2016 година на блестящо сватбено празненство. Но към момента не мислят за деца. Баткото на Ивайло към този момент дарил президента с две внучета – момче и момиче. А те към момента не бързали. Но упражнявали за родители като си взели домакински любим от породата пекинез, предават от електронното издание retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР