За първи път Kaufland България организира уникално по рода си

...
За първи път Kaufland България организира уникално по рода си
Коментари Харесай

Kaufland България с първото по рода си Star Wars събитие

За първи път Kaufland България провежда неповторимо по рода си Star Wars събитие на територията на собствен обект. То се намира на паркинга на Kaufland в кв. Крива Река, София, и ще бъде със свободен достъп за всички гости единствено през днешния ден, 27 ноември, до 22:00 ч.



Броени седмици преди премиерата на последния епизод от сагата - „ Възходът на Скайуокър “, Kaufland България ще даде на посетителите на събитието и на почитателите на „ Междузвездни войни “ едно галактическо преживяване.

Гостите ще имат опцията да видят онлайн и да се снимат с членовете на Легион 501 – най-големият формален почитател клуб на „ Междузвездни войни “ в света, които дойде от Германия особено за събитието. Легионът е желаната от Lucasfilm организация от доброволци за всеобщи прояви с публични костюми на " Междузвездни войни ".



Посетителите на събитието първи ще се срещнат с близо 50 продукта от специфичната сбирка „ Междузвездни войни “, която компанията ще предложи на своите клиенти във всички свои магазини в страната до 4 януари 2020 година.

Събитието поставя начало на лоялната стратегия на Kaufland България, отдадена на „ Междузвездни войни “ Под мотото „ Събери ги в този момент!

Целият свят на Междузвездни войни “ клиентите имат опция да колекционират 48 карти с герои от епизоди на сагата в специфичен колекционерски албум, който се предлага в допълнение в цялата мрежа на Kaufland България.

За всички гости на събитието Kaufland България е подготвила още космически игри с виртуална действителност, основаване на личен робот благодарение на Клуба по Роботика и още доста други изненади.

Ексклузивното Star Wars събитие на Kaufland се провежда в границите на партньорството на Kaufland с Disney, а фокус в коледната акция на комерсиалната верига са „ Междузвездни войни “ и борбата сред Доброто и Злото.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР