За откриващият спектакъл се пускат само 350 билета Видео от

...
За откриващият спектакъл се пускат само 350 билета Видео от
Коментари Харесай

Започва Музикалният фестивал „Opera Open“ на Античния театър

За откриващият театър се пускат единствено 350 билета

Видео от зад кулисите на Операта, преди откриването довечера

Областният и общинският щаб са на единомислещо мнение, че Музикалният фестивал „ Opera Open " ще се организира съгласно плануванаъа стратегия и при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Местата за сядане на Античен спектакъл се водят 2400, а за театър се продават единствено 350 билета, прецизираха от Държавна опера-Пловдив.

Директорът на операта доцент Нина Найденова подсигурява, че ще бъдат спазени всички инструкции и заповедта на министъра на опазването на здравето по време на фестивала.

Часове преди формалното разкриване на OPERA OPEN 2020 довечера ви каним зад кулисите на премиерния театър " Вратите на съня " за среща с постановъчния екип, солистите, балета, хора и оркестъра на Опера Пловдив.

Видеото споделя за неповторимата идея на спектакъла, за музикалната стратегия и мапинг проекциите, за финалните подготовки на участниците на Античния спектакъл и за ограниченията за запазване здравето на фенове и актьори. Разказва диригентът Диан Чобанов.

OPERA OPEN 2020 - ГАЛА ОТКРИВАНЕ на Античния спектакъл, 10 и 11 юли - " ВРАТИТЕ НА СЪНЯ " от 21:15 часа.

ВАЖНО: Зрителите ще са настанени на сцената на Античния спектакъл и в странични браншове А и F при потенциал 50 % от местата. Входът за спектакъла е само от страна на Тунела/Митрополията (ЮГ). С цел отбягване на скупчване на входа, аудитория ще се позволява един час авансово. Спазват се всички предписани противоепидемични ограничения за стерилизация и отдалеченост.

ВИДЕО
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР