За опасност от кибератаки на предстоящите евроизбори предупреждават експерти, цитирани

...
За опасност от кибератаки на предстоящите евроизбори предупреждават експерти, цитирани
Коментари Харесай

Експерти предупреждават за кибератаки на предстоящите евроизбори

За заплаха от хакерски атаки на идните евроизбори предизвестяват специалисти, представени от bTV.

``
реклама

По думите им изборите може да се трансфорат в лесна цел, а против опасността са нужни незабавни ограничения. Литва е водеща страна в групата за бързо реагиране, основана от Европейския съюз. В контролна зала специалисти от Пинистерството на защитата следят осведомителното пространство на страната, с цел да засeкат всяка дезинформация. Въпреки напъните, в литовските медии зачестяват нов тип офанзиви, които съчетават подправени истории с хакерски дейности.

„ В една история за министъра на защитата той признава, че е гей и е нападнал публицист. Всичко това не е истина. Тази история беше включена в един от 4-те съществени уеб страницата в Литва посредством хакерска офанзива, която болести системата ”, изясни журналистът Вайдас Салджеш. Евросъюзът приготвя наказания против хакерството и канал за ранно предизвестие за дезинформация. Последният апел е към самите гласоподаватели – да бъдат бдителни, с цел да не се окажат подмамени да гласоподават " за " или " срещу " някого, което не биха създали, в случай че имат достъп до надеждна информация.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР