за образна диагностика на диагностицирани с коронавирус асеновградчани функционира активно,

...
за образна диагностика на диагностицирани с коронавирус асеновградчани функционира активно,
Коментари Харесай

57 са хоспитализираните с коронавирус в Асеновград

за образна диагностика на диагностицирани с ковид асеновградчани действа интензивно, оповестяват от лечебното заведение. Припомняме, че часовият пояс, в който могат да се възползват хората, е сред 14:00 ч. и 15:30 ч. В този интервал не се одобряват за фотография други пациенти, за да не се допусне контакта им със инфектираните. Лицата, които желаят да употребяват опцията за рентгенова фотография, следва да получат особено позволение от Регионалната здравна ревизия (РЗИ) – Пловдив. Пациентите, които желаят да употребяват „ зеления кулоар “, следва да позвънят авансово, с цел да им се даде избран час . Целта е да имат допустимо минимален контакт с други хора и да стоят оптимално малко време в болничното заведение, без да чакат на опашка, с цел да не се получава скупчване.
В момента в МБАЛ – Асеновград са приети в болница общо 57 души. Шест от тях са в тежко положение, настанени в интензивните браншове. В Коронавирус структурата са запълнени всички кревати , заради което Първо вътрешно поделение е приспособено за банкет на положителни на ковид. В момента лечебното заведение разполага общо с 63 кревати за лекуване на такива пациенти. " Понякога се получават затруднения, което постанова осъществяване на нагледно проучване. Поради обстоятелството, че са карантинирани, за съответните пациенти се затруднява достъпът до кабинет за нагледно проучване, с цел да се направи рентгенова фотография “, изясни лекар Иван Червенков - шеф на МБАЛ - Асеновград. Така е зародила концепцията да се направи „ зелен кулоар “ за образна диагностика. Това касае пациентите с потвърдена коронавирусна зараза.
 Пускат зелени коридори за рентгенова фотография на карантинирани в Асеновград Пускат " зелени коридори " за рентгенова фотография на карантинирани в Асеновград
МБАЛ – Асеновград разгласи часови пояс за „ зелени коридори “ за хората, на които следва да се направи нагледно проучване...
Междувременно, от профила си във Фейсбук кметът на Асеновград лекар Грудев прикани жителите на общината да се имунизират и да съблюдават противоепидемичните ограничения, тъй като натоварването на здравната система нараства с всеки минал ден. „ Оказа се, че аз също съм се срещнал с COVID-19, въпреки и да не съм схванал по кое време и къде. Направих си тест за антитела, който сподели, че все още имам задоволително количество. Подкрепям слагането на ваксина, тъй като считам, че това ще ни избави от вируса. Когато броят на антителата ми намалее, ще се имунизирам. Имунизирайте се и Вие се, с цел да преборим по-скоро болестта и силата му да отслабне по-бързо. Доказаха, че имунизациите са безвредни и ефикасни. Нека се доверим на специалистите. Бъдете внимателни. Носете маска! “, обърна се Грудев посредством обществената мрежа към асеновградчани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР