За някои беше известно, за други имаше съмнение, а за

...
За някои беше известно, за други имаше съмнение, а за
Коментари Харесай

Секс маниаците сред звездите

За някои беше известно, за други имаше подозрение, а за трети просто не можеше да се повярва... и все пак тезата, че сексът е развлечение единствено за бедните, имената на следните известни персони опровергават това, написа rozali.com. Ето кои са едни от известните секс фанатици:
Линдзи Лоън
Истинският въпрос е дали има нещо, от което младата актриса да не е подвластна. На Линдзи и се носи славата, че е била с всички мъже в Холивуд, дори и с дами. " Актьорите са доста самотни, аз не желая да дремя сама ", споделя за себе си Линдзи Лоън. Очевидно тя е намерила метод да позволи този проблем.
Тайгър Уудс
За Уудс не се знае сигурно, само че толкоз прочут, мощен и богат човек, като него, не може да е без зависимости. А има ли нещо по-хубаво от сексзависимост?

Кание Уест
Има ли някой, който изобщо да е сюрпризиран. Говори се, че Кание има сходна взаимозависимост още като младеж. Порно видеото им с Ким Кардашиян удостоверява това.
Мел Би
Много пикантна история е обвързвана с някогашната участничка в групата Спайс Гърлс. Става въпрос за интимна връзка с жена, която срещнала в учебното заведение, където вървят децата ѝ. И тази връзка явно не ѝ стигала привлекли още един член. Подобна тройка е единствено фантазия за всеки мъж.
Бритни Спиърс
Кралицата на попа или по-точно казано на свадите мина през разнообразни житейски етапи. А във връзка с секс етапите може да се спомене интервалът, в който с някогашния си брачен партньор Кевин Федерлайн практикуваше маратонски секс.
Пит Дохърти
Бившият другар на стилната икона Кейт Мост освен че не сортира опиатите, само че и прелъстява всяка жена, която застане пред него.
Роби Уилямс
Самият Роби признава, че практикувал секс с доста дами, измежду които са били и негови последователки. Човекът е движеща секс машина и това е безспорен факт.
Колин Фарел
Актьорът е сниман на няколко пъти по какъв начин употребява разнообразни типове опиати и има секс видео качено в интернет. Има ли потребност да се каже освен това?
Парис Хилтън
Всеки, който е видял видеото " One night in Paris ", схваща с каква полова жадност разполага младата наследничка. Но по този начин или другояче за никой не е загадка, че Парис има връзка с доста разнообразни мъже, тъй че свободно може да се смени името на видеото с " Everybody`s been in Paris.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР