За ново брутално нападение над възрастен човек алармира Георги Вачев

...
За ново брутално нападение над възрастен човек алармира Георги Вачев
Коментари Харесай

Циганин преби жестоко възрастен мъж за 120 лева в Плевенско

За ново брутално нахлуване над възрастен човек сигнализира Георги Вачев в обществените мрежи. По думите му 82 годишният му дядо е бил атакуван и свиреп пребит и ограбен от ром в къщата му в град Славяново.

Ето и поста на Георги Вачев:

Това е моят дядо Георги Вачев Той е на 82 години.. Снощи към 01:00 часа в къщата му в гр Славяново е атакуван, пребит и ограбен от ром!!! Дядо ми се е опитал да се отбрани, при което е брутално пребит!!!
В опит да избави живота си хвърля портмонето си със 100 и двадесет лв. в него, циганина взима парите и си отпътува!!! Дядо ми съумява да се добере до телефона и се обажда на 112.. закаран е в спешна помощ в гр Плевен, където са остани вени голям брой фрактури по тялото и главата, както и счупена скула.

Веднага е закаран за интервенция във “Втора база” в гр Плевен! Аз към момента имам вяра, че живеем в естествена страна със закони и ред.. Циганина е арестуван за 72 часа и му е повдигнато обвиняване.. не знам кое към този момент поред! Искрено се надявам, че органите на реда и правосъдната система ще си свършат съответно работата!!!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР