За нея Дорийн Върчу казва: Винаги, когато я видя, от

...
За нея Дорийн Върчу казва: Винаги, когато я видя, от
Коментари Харесай

Специална Молитва За Пари И Изобилие Само За Жени! Работи От Първия Път, Призовете Богинята На Успеха!

За нея Дорийн Върчу споделя: Винаги, когато я видя, от нея по вълшебен метод се сипят златни монети – като че ли отникъде. Те просто се изливат от богинята, даже вършат „ пътечка “ след нея, и всичко това е съпроводено от благозвучен звън, напомнящ подрънкването на пендарите по дрехата на източна танцьорка.
Тя наподобява доста красива, благ чиста, извънредно търпелива и любяща.

Смята се, че богинята демонстрира пътя към великия Източник на всичко и ни възнаграждава за напъните, оказва помощ при потребност, наш сателит е в бизнеса и се грижи за финансовото ни благоденствие.

Абунданция наподобява на грижовна стопанка, която непрестанно ви пита дали се нуждаете от нещо и на драго сърце задоволява всяко ваше предпочитание. Тя споделя:
Аз елементарно навлизам в сънищата ви, с цел да отговоря на всичките ви въпроси по отношение на благосъстоянието, вложенията и други сходни.

Помнете, че парите могат да подкрепят всеки възстановителен план и да ви дават известна независимост, когато сте обезпокоени с времето. Но те могат и да се трансфорат в капан, в случай че позволите на паниките да вземат връх и да ръководят живота ви.

Ето тук се въвличам аз: да отстраня тези низши мисли и да ви поведа по гладкия път на благоденствието.
Абунданция оказва помощ при:
* Изобилие от всевъзможен вид (привличане);
* Парични инвестиции (съвети и защита);
* Късмет;
* Ценности (опазване).

ПРИЗОВАВАНЕ
Вземете една или няколко монети в ръката, с която не пишете (това е вашата приемаща ръка) – като знак на вярата ви в готовността на Вселената да ви помогне – и кажете:

Прекрасна Абунданция, искам да съм като теб – безгрижен/на и изпълнен/а с религия, че всичките ми потребности към този момент са задоволени по всевъзможен метод. Помогни ми да отстраня всичките си финансови проблеми и да ги заместя с наслада и признателност. Помогни ми да отворя ръце към Небесата, с цел да ми оказват помощ и те по най-хубавия за мен метод. Благодаря ти за всички упътвания, блага и протекция. Сега съм същински благодарен/на; в този момент съм обилно възнаграден(а и преизпълнен) а с наслада. Освобождавам се от страховете си и съм изцяло сигурен/на, че се грижиш за мен и ми идваш на помощ – в този момент и вечно.

Стотици дами настояват, че тази богиня в действителност оказва помощ, даже още след първата молитва!
evolife.bgTags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР