За най-бляскавата нощ в живота си наследничката на ТВ водещия

...
За най-бляскавата нощ в живота си наследничката на ТВ водещия
Коментари Харесай

Вижте дъщерята на Юксел Кадриев като абитуриентка

За най-бляскавата нощ в живота си наследничката на ТВ водещия Юксел Кадриев бе подбрала шармантна черна рокля от тюл. Гримът й също бе в тъмната гама, а Юксел я завел при една от гримьорките на bTV, с цел да се погрижи за визията и, научи HotArena.

Бунтарката Габриела не желала непоколебим кок или прекомерно кукленска прическа, по тази причина си избрала косата й да е на небрежни талази. За неин неприятен шанс през целия ден не спрял да се сипе пороен дъжд, а поради влагата от къдриците не останало и помен.

Специално за завършването й   от Сърбия си пристигнала и нейната майка Бонка, която я придружавала през целия прочувствен ден. За първи път двамата родители се събраха около радостния мотив и съумели да поговорят обикновено очи в очи, откакто дълги години се съдиха и водиха разногласия за правата над общата им щерка. Семейните драми рефлектираха върху тийнейджърката Габриела, която създаваше много проблеми на баща си, при който порасна. Нощни излизания, непозволени татуировки, тичане от у дома и други юношески изцепки се стовариха върху главата новинаря.

Днес обаче, дъщеря му е пораснала красива млада дама обърнала взор към образованието си. Все още не е ясно дали Габриела ще следва в България или в чужбина, както и дали ще избере да потегли по пътя на татко си, написа “Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР