„За нас са важни политиките. Това го демонстрирахме и в

...
„За нас са важни политиките. Това го демонстрирахме и в
Коментари Харесай

Христо Проданов: Ще направим така, че нито един пенсионер да не бъде ощетен от 1 януари


„ За нас са значими политиките. Това го демонстрирахме и в 45-то и 46-то Народно заседание. След като уточним това, което ни събира с другите партии и което ни дава причина да бъдем дружно в едно последващо ръководство, ще избираме хората, които да изпълнят тези политики.” Това съобщи определеният за депутат от „ Българска социалистическа партия за България” Христо Проданов в предаването „ Денят на живо” по Nova News.

Според Проданов договарянията за съдружно съглашение с „ Продължаваме промяната”, „ Има подобен народ” и „ Демократична България” вървят. Моята оценка е, че диалозите вървят добре и са градивни.

„ След като бъде избрана рамка и платформа по политики, по които нямаме разминавания с другите партии, ще представим това на Националния съвет на Българска социалистическа партия, който ще ни даде мандат да участваме или не в съдружно държавно управление. По същия метод ще бъдат утвърдени и възможни наши кандидатури за присъединяване във властта”, изясни социалистът.

„ Като възможни участници в идващото ръководство за нас е доста значима обществената сфера. В едно такова държавно управление ние ще сме левия вектор – партията, която пази хората на труда, обществено слабите, младите, по-възрастните. На това акцентираме на договарянията и на това ще държим”, акцентира Христо Проданов.

„ Това, което ще създадем сигурно е пенсионерите от 1 януари да не бъдат ощетени по никакъв метод и януари месец нито един пенсионер да не вземе по-малко пари от това, което е взел през декември”, сподели още той.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР