За мое съжаление отново съм много лош пророк, но съвестта

...
За мое съжаление отново съм много лош пророк, но съвестта
Коментари Харесай

Борисов се оказал много лош пророк за втория пик на COVID-19 в Европа

За мое страдание още веднъж съм доста неприятен оракул, само че съвестта ми е чиста, тъй като няколко Съвета подред настоявах да създадем това, което сега вършим онлайн. Има доста тематики, които ме тормозят - приказва се, че сме били надали не сюрпризирани от това, което се случи. Отдавна упорствам за обединен медицински протокол, единни бързи проби и взаимност сред страните от Европейски Съюз.
Това съобщи министър председателят Борисов, който взе присъединяване във видеоконференция на Европейския съвет. Лидерите в Европейски Съюз разискаха въпросите с COVID-19 и нуждата от усилване на ограниченията в битката с инфекцията.

" Купуваме котки в чували - ваксини, които са на стойност 300 милиона. За някои от тях са нужни фризери. Това значи да се купуват фризери, да се разнасят. Договорите не дават опция да се препродават на трети страни. Имам доста неприятен опит с министър Москов... Какво се случи по-късно? Още ни развеждат през съдилищата ", добави Борисов.

Премиерът съобщи, че ще упорства да има решение, което да защищава от държавните обвинители.

" Тук към този момент към 10-11 ваксини, бързи тестовме - нямаме спецификации, гаранции... В един миг може да се окаже, че имаме 300 милиона ваксини, а имаме 300 хиляди искащи. Това след това би трябвало да се изхвърля или унищожава ", изясни още Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР