За мистериозна смърт на възрастна жена от Оряхово съобщи северозападното

...
За мистериозна смърт на възрастна жена от Оряхово съобщи северозападното
Коментари Харесай

Мистериозна смърт на жена в Оряхово, временно е бил задържан е синът ѝ

За мистериозна гибел на стара жена от Оряхово заяви северозападното районно онлайн издание BulNews.

В сряда служители на реда са намерили натрупа на 83-годишна локална жителка в дома ѝ. Тя лежала гола в локва кръв. Преди това съседи забелязали, че енергичната за възрастта си комшийка не е излиза скоро на двора. През миналите дни питали нейния наследник къде е майка му и той им отговарял, че е отпътувала за Варна. Това усъмнило хората и те подали сигнал на тел. 112.

След като разкрили натрупа, ченгетата неотложно задържали сина, прочут измежду съгражданите си като Цуката. 42-годишният мъж постоянно влиза на лекуване в психиатричната болница в Карлуково. Преди няколко седмици се върнал в Оряхово и евентуално не е пиел постоянно хапчетата си, поради което ставал доста нападателен. По неофициална информация синът е бил осиновен.

В петък майката била заровена. На ритуала е участвал и синът, придружаван от двама служители на реда.

Според Bulnews е необичайно, че формалната причина за гибелта на гражданката е инсулт, което няма връзка със положението, в което е била открита. Категорично е било открито, че тя е умряла няколко дни преди да я открият, само че все пак синът ѝ не е съобщил за гибелта ѝ. Възможно е и случилото се да не е квалифицирано като престъпен случай, защото за него не беше обявено в ежедневния полицейски бюлетин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР