За мерките срещу футболното хулиганство - председателят на Комисията по

...
За мерките срещу футболното хулиганство - председателят на Комисията по
Коментари Харесай

Славчо Атанасов:Последните години по стадионите се получиха много неприятни неща

За ограниченията против футболното безчинство - ръководителят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в Народно събрание Славчо Атанасов гостува в предаването " Още от деня ". Последните 20 години по стадионите се получиха доста неприятни неща и както виждате на основни мачове от българското състезание главно участват агитките на тимовете, разяснява в ефира на Българска национална телевизия той.

От предходната сряда аз съм уверен, че сега най-сетне в българското общество узря, че би трябвало да се вземат крути ограничения, с цел да се преодолее това туморно събитие, което е по българските игрища, акцентира Атанасов.
Славчо Атанасов: За първи път в този законопроект има ясна формулировка какво значи спортно безчинство. Досега нямаше. В в този момент настоящия закон от 2004 година - неговия проблем беше, че отговорността сред другите институции, отговарящи за спортното мероприятие съществено се разминаваше и имаше доста пропуски в закона, което го правеше на процедура неработещ.
Въвеждаме системата - до момента не е имало - оттук насетне задължаваме уредниците на всяко едно спортно мероприятие наложително да бъдат инсталиурани камери, изясни той и добави - " във всеки един бранш е планувано, съгласно този проектозакон, да бъдат конфигурирани камери, видеонаблюдение ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР