За мерака възраст няма – христоматиен пример за пикантната сентенция

...
За мерака възраст няма – христоматиен пример за пикантната сентенция
Коментари Харесай

Пикантно в Narod.bg: ББ „вкарва голове“ на 3 спортистки

За мерака възраст няма – христоматиен образец за пикантната поговорка е повяхващият плейбой ББ, който на тия години съумява да „ вкарва голове “ в „ мрежите “ на три изявени спортистки, разкри източник от обкръжението на палавника.

Имената на ощастливените от ВИП осеменителя дами към този момент ще спестим. Първа на любовния пангар е спринтьорка Г.П., за която не било никаква загадка, че от години радва Чичко Паричко.

Задявката станала от дълго време – по време на откриването на „ Асикс Арена “ през 2017-а. Г. сега е без приходи, само че води първокласен метод на живот и парадира с маркови облекла и чанти.

Реклама

Засуканата мома се хвали и с мерцедес. Г. не крие любовта си към Вожда, като под всяка негова фотография поставя като коментар сърце и лайк. ББ даже спонсорира подготовката й, като от фотоси в инстаграм излиза наяве, че неотдавна е била на посещаване при кметица, изключително близка на БиБиКинг.

Следваща по ред е международната шампионка И.Х., която също води разточителен метод на живот. Към момента мадамата се състезава в типично мъжки спорт. От профила й във фейсбук излиза наяве, че на партийни сбирки постоянно е облечена с къси поли и дълбоки деколтета. И.Х., въпреки да има гадже, постоянно обслужва и ББ.

Разнообразието от спортистки в любовния бележник на възрастния плейбой се добавя от К.С, някогашна корт-партньорка на ББ и сегашна негова интимна играчка. Чичко Паричко даже й направил тенис зала. К., тъкмо като останалите колежки от спорта, се радва на разточителен живот по столичните заведения, а неотдавна се изживява и като биднесдама.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР