За мен спортът е почти толкова важен, колкото и професията

...
За мен спортът е почти толкова важен, колкото и професията
Коментари Харесай

Ники Илиев с филм за параолимпиеца Михаил Христов „В темпото на Кари“, 03.06.2023

За мен спортът е съвсем толкоз значим, колкото и специалността ми. Това сподели „ В темпото на Кари “ режисьора Ники Илиев, който снима филм за параолимпиеца Михаил Христов.

Илиев описа пред Кари, че спортът е нещото, което му оказва помощ да работи по-добре, тъй като построява в него дисциплинираност и воля. Спортът построява освен нашата физическа настройка, само че и умствената и умеенето ни да преодоляваме другите компликации, с които се сблъскваме. Голяма част от сюжетите за филмите, които съм написал, са ми пристигнали тъкмо до момента в който упражнявам, призна режисьора.

Основно упражнявам кикбокс от към този момент 17 години, редом с това търча заран, върша извършения на лостове, само че вървя и на фитнес, сподели още Ники Илиев.

Идеята да създадат филм за един от най-хубавите ни параолимпийски състезатели Михаил Христов е била на Ники Илиев и Башар Рахал, с който са копродуценти на лентата. Всичко се случва по време на лекция, в която Христов е разказал своята история за това по какъв начин е изгубил ръцете си, само че по-късно е станал сполучлив играч. Една част от кино лентата към този момент е сниман в Дубай, кудето Михаил Христов печели бронзов орден в параолимпейско съревнование и усъвършенства европейски връх.

В ролята на Михаил Христов във кино лентата ще влезе артиста Наум Шопов, разкри още Ники Илиев.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР