За мен беше чест тази вечер да поздравя нашите партньори

...
За мен беше чест тази вечер да поздравя нашите партньори
Коментари Харесай

Цветанов поздрави фондация Конрад Аденауер по повод 25-та годишнина от началото на дейността им в България

За мен беше чест довечера да поздравя нашите сътрудници от фондация "Конрад Аденауер " във връзка отбелязването на 25-та годишнина от началото на тяхната активност в България. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ и водач на ПГ на партията Цветан Цветанов в персоналния си профил във "Фейсбук ".

По време на формалното си изявление ръководителят на фондация "Конрад Аденауер " в България Торстен Гайслер благодари на ГЕРБ за нашето интензивно съдействие по всички секторни политики и одобряването на демократичните и евроатлантическите полезности. Пред гостите на форума беше маркирано, че развиването на България е впечатляващо през последните години.

Като образец бяха посочени забележителното повишаване на Брутният вътрешен продукт на страната ни, ниският държавен дълг и извънредно ниският % на безработицата. Не на последно място беше изтъкнато, че България получи доста похвали от всички за извънредно сполучливото ни председателство на Европейски Съюз и че страната ни има всички учредения да се гордее с това.

Тържественото честване на годишнината беше почетено от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, премиера Бойко Борисов, народни представители от ГЕРБ и доста дипломати и общественици.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР