за масова ваксинация срещу коронавирус отваря отново МБАЛ – Асеновград.

...
за масова ваксинация срещу коронавирус отваря отново МБАЛ – Асеновград.
Коментари Харесай

Тази неделя - ден за масова ваксинация срещу COVID-19 в Асеновград

за всеобща имунизация против ковид отваря още веднъж МБАЛ – Асеновград. Ваксинационната акция ще се състои тази неделя (28.03.21 г.). Повече от половината асеновгардчани, които се бяха записали в Националния електронен указател за имунизация, към този момент са обслужени. Само в границите на първите два дни от новия старт на имунизационната акция в Асеновград са имунизирани повече от 160 души. Дневно медиците в болничното заведение съумяват да слагат ваксина на над 80 души.
Лечебното заведение в града последователно съумява да навлезе в равномерност по имунизацията на записалите се пациенти. В тази връзка, имунизационният кабинет ще бъде отворен за свободен достъп на искащите да им бъде сложена ваксина. Имунизацията ще се прави, където се организираше и до момента, на IIетаж в новото крило на лечебното заведение - до залата със скенера. Влиза се от централния вход, като информация може да бъде получена на регистратурата.
 В Съединени американски щати се готвят за всеобща имунизация против ковид от 1 май В Съединени американски щати се готвят за всеобща имунизация против ковид от 1 май
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще подреди на американските управляващи да отстранен предпочитаните ограничавания за хората, които желаят да получа...
Ваксинацията ще се прави с имунизацията на AstraZeneca. От „ зеления кулоар “ могат да се възползват и хората, пропуснали часовете си от Националния електронен указател, за да не се постанова да изчакват повече. Кабинетът ще е отворен от 09:00 ч. до 14:00 ч. Не се изисква авансово записване. От управлението на МБАЛ – Асеновград приканват пациентите да носят защитни маски на лицето и да съблюдават отдалеченост най-малко 1,5-2 метра от останалите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР