За манипулиране на резултатите от вчерашния референдум за промени в

...
За манипулиране на резултатите от вчерашния референдум за промени в
Коментари Харесай

Референдумът в Коми: Първо Не, после Да

За манипулиране на резултатите от вчерашния референдум за промени в съветската Конституция в Република Коми заяви московската редакция на нюзру.

"На уеб страницата на федералната Централна изборна комисия (ЦИК) в началото са били оповестени данни, че жителите на самостоятелния район в северната част на страната не са одобрили промените в главния закон на страната. По-късно информацията е била поправена ", написа цитираната медия.

Единствената самостоятелна единица от над 80-те републики, окръзи, области и градове, където планът за промени не е бил утвърден, съгласно публични източници е бил Ненецкият самостоятелен окръг (в Северна Русия). "Там, както сочат данните на ЦИК, срещу измененията са дали своят вот 54 % от хората, подали действителни бюлетини ", добави нюзру.

Днес ЦИК е оповестила окончателните резултати от допитването. В изгода на измененията са дали своят вот 77,92 на 100, а 21,27 % - срещу. "Активността в страната и чужбина е била 65 % ", това е споделила шефката на ЦИК Ела Памфилова, представена от РИА Новости.

Русия за измененията в Конституцията: Да!

Реформите плануват предоставяне на приоритет на правото на Руската федерация над интернационалното, възбрана на браковете сред лица от един и същи пол, както и предоставяне на правото на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да остане на власт до 2036 година

Според сегашните конституционни разпореждания Путин би трябвало да напусне поста си след четири години.

Държавният глава ще получи и правото да назначава съдии.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР