За любителите на зимните спортове дългият уикенд в началото на

...
За любителите на зимните спортове дългият уикенд в началото на
Коментари Харесай

Пампорово и Чепеларе очакват туристи с идеални писти

За феновете на зимните спортове дългият уикенд при започване на март е отличен мотив да тръгнат към планината. Местата в хотелите на родните курорти обаче са резервирани от дълго време и надали може да се откри нещо свободно в последния миг, предизвестяват турагенти от района.

Снегът, който затрупа България в последните 3 дни, не е попречил на действието и организацията в зимните курорти, успокояват притежателите на оборудванията. В очакване на туристи през почивните дни Пампорово и Чепеларе са чудесно готови.

Съоръженията са тествани и обслужени, а пистите са почистени. Пътят в тази посока е пристъпен и опeсъчен.

Според прогнозата на синоптиците туристите ще се радват на хубаво време след четвъртък. Валежите ще спрат, а дневните температури ще се повишават.

От " Пампорово " АД припомнят, че цената на дневната карта за лифта за възрастни е 55 лв., а за децата - 33 лева

Други дейни курорти през сезона - Боровец, Банско, Витоша, Добринище и Паничище също чакат в подготвеност своите посетители. Каквато и дестинация да изберете, преди да тръгнете,  възползвайте се от приложенията на уеб камерите в уеб страниците. Там може авансово да наблюдавате положението на пистите, лифтовете и влековете. За по-подробна информация може да се свържете и с телефоните на осведомителните централи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР