За Левски хубавите дни тепърва предстоят, заяви новият футболист на

...
За Левски хубавите дни тепърва предстоят, заяви новият футболист на
Коментари Харесай

Георги Миланов със силни думи след преминаването си в Левски

За Левски хубавите дни занапред предстоят, съобщи новият футболист на тима Георги Миланов в първото си изявление за клубния уеб страница, откакто подписа контракт по-рано през днешния ден. Той съобщи, че клубът му е посочил, че в действителност го желае, което е довело до най-кратките договаряния в кариерата му.

" През последната година имах компликации, само че виждам напред. Имам опция да играя в най-големия клуб в България, а Наско Сираков сподели, че ме желае в тима. Това надви за решението ми да приема офертата на Левски. Това бяха най-лесните договаряния в кариерата ми. Мислих една седмица, имахме няколко диалога и тимът сподели, че в действителност ме цени. Заради това съм тук ", съобщи Миланов, който подписа през днешния ден.

" В момента тимът е на 90 % формиран от българи и това е едно от нещата, които ме подтикнаха към Левски. Искам аз да им оказа помощ и се надявам те да оказват помощ на мен. Познавам много от момчетата, тъй че няма да имам проблем с акомодацията.

" Тепърва предстоят хубави дни за Левски и поради това съм тук. Събрани са много положителни футболисти, само че ще би трябвало малко повече време. В последната година съм гледал съвсем всички мачове на Левски и се вижда, че тимът се крепи върху българските футболисти и почитателите. Сигурен съм, че нещата ще си дойдат на мястото рано или късно.

" Днес ще направя първа подготовка и ще ми би трябвало малко време да привикна с тима ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР