За критична ситуация в болницата в , съобщава btv. COVID

...
За критична ситуация в болницата в , съобщава btv. COVID
Коментари Харесай

Критично: COVID реанимацията в Ямбол е пълна

За сериозна обстановка в болничното заведение в, оповестява btv. Коронавирус реанимацията е пълн, в това време е огромен и броят на инфектираните с ковид медици в града.
Две лечебни заведения в Ямболска област лекуват ковид - многопрофилната регионална болница и едно частно лечебно заведение. Основната тежест поема регионалната болница " Свети Пантелеймон ", в която от понеделник ще бъдат разкрити още 10 кревати.
 Кокорнавирусът затвори 2 отделения в болничното заведение в Ямбол Кокорнавирусът затвори 2 отделения в болничното заведение в Ямбол
Две отделения в регионалната болница МБАЛ " Св. Пантелеймон " в Ямбол –  " Уши-нос-гърло " и " Очно " не одобряват пациенти, защото с...
От наличните 54 към този момент са заети 50, а в интензивния бранш със седем кревати места няма. Коронавирус реанимацията е цялостна, броят на инфектираните измежду личния състав пораства.
Още едно вътрешно поделение 10 кревати се реорганизира за Коронавирус заболели, само че доста от медиците към този момент са заболели, споделя шефът на болничното заведение, откакто е оперирал сътрудник с затруднения от инфекцията.
" Проблемът ще пристигна, в случай че се болести цялостен един личен състав, имаме случаи към този момент и в инфекциозно, и в белодробно, и в Коронавирус реанимацията ", споделя доктор Димитър Рунков, шеф на МБАЛ " Свети Пантелеймон " - Ямбол.
Натискът върху лечебниците в Ямбол е двоен, тъй като елховската болница затвори Коронавирус отделението заради липса на личен състав.
 Лекар от Ямбол се болести повторно с COVID-19 Лекар от Ямбол се болести повторно с COVID-19
Лекар от Ямбол се е заразил повторно с ковид, оповестява регионалният шеф Димитър Иванов, представен от Нова тв. Преди няколко м...
" Тенденцията е за пациенти, които идват в тежко положение от Болярово и Елхово и част от селата на община Тунджа ", споделя регионалният шеф на ЯмболДимитър Иванов.
" Най-страшно е в Коронавирус реанимацията “, разкрива шефът на МБАЛ " Свети Пантелеймон ".
Затова психолог ще работи с медиците от нея в края на 72 часовите им наряди.
Към момента поради инфектирани медици краткотрайно е затворено АГ отделението на болничното заведение.
 Държавна фирма Земеделие в Ямбол: 10 чиновници са с ковид, 39 под карантина Държавна фирма " Земеделие " в Ямбол: 10 чиновници са с ковид, 39 под карантина
10 чиновници на Държавна фирма " Земеделие " в Ямбол са с ковид, а общо 39 души в подразделението са сложени под карантина, оповестява btv. 5...
Висока е заетостта на леглата и в областите Бургас, Благоевград, Варна, Търново, Сливен и Разград, само че най-тежка остава обстановката в лечебните заведения в Ямбол и Шумен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР