За крадци с впечатляващо нагъл план съобщи тази сутрин Нова

...
За крадци с впечатляващо нагъл план съобщи тази сутрин Нова
Коментари Харесай

С камион крадат от стадион - включително почетната стълбичка

За крадци с впечатляващо безочлив проект заяви тази заран " Нова телевизия " - те влезнали с камион на стадион " Тодор Диев " в Пловдив, с цел да го оберат. Апашите пробвали да отмъкнат част от строителните материали, арматурата и стоманените греди, нужни за построяването на новите браншове на стадиона. Въпреки сръчността им, били хванати от служащите на спортното игрище. Може би тъй като сега на товаренето с камиона - служащите са били там и вършели нормалните си действия.

Всичко това става измежду бял ден към 10:30 часа в четвъртък. На стадиона " Тодор Диев " сега тече тотална реорганизация и по-скоро наподобява на " бомбардиран ".

Трима сръчни жители " от ромски генезис " (по думите на заловилия ги), водени от един водач, почнали да товарят железа, железни греди и даже трибунка, на която се качват спортистите, когато ги награждават, т.е. - почетната стълбичка.

От фрагментите се вижда, че става въпрос за тонове желязо, които те нахвърляли в камиона.

Полицията пристигнала за 4-5 мин, а тримата товарачи побегнали. На място останал единствено водачът на камиона с кутсузлийската си " плячка ". Мъжете са хванати от органите на реда, а камионът и товарът в него са иззети.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР