За коалиция Левицата решението на политическата криза са нови предсрочни

...
За коалиция Левицата решението на политическата криза са нови предсрочни
Коментари Харесай

Левицата настоя за нови избори чрез включване на микровълновата с мандатите

За коалиция " Левицата " решението на политическата рецесия са нови предварителни парламентарни избори и включване на микровълновата печка посредством връчването на втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

Лидерът на обединението Костадин Паскалев съобщи на конференция пред публицисти, че " Демократична България " обезпечават конституционно болшинство благодарение на Движение за права и свободи. Демократична България оферират механизъм за бранене на имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. ГЕРБ не клекнаха, а легнаха пред Политическа партия, уточни Паскалев. Те (ДБ - б.р.), своите хора в службите системата на образованието и в държавната администрация, уточни Паскалев. От обединението на конференцията участваха още Мая Манолова, водачът на АБВ Румен Петков, доктор Цветослава Гълъбова.

Според него е станало ясно по какъв начин ПП/ДБ ще вършат локални избори - със свое Министерство на вътрешните работи и почистване на хората на Радев и ГЕРБ, и с хора подписали се с кръв без хрумвания по какъв начин да решат проблемите на жителите и никакви дефинирани решения.

По думите му замесването на европейските структури за Шенген и Еврозоната е оскърбление за България. Паскалев видял политическото мислене на Политическа партия, което дефинира като незаконно. Има изменничество освен към гласоподавателите на Политическа партия, а и на всички, които желали смяна за ръководството на страната. Хора с такова мислене не трябва да бъдат допускани до ръководството на страната , разяснява Костадин Паскалев.

Според него за Българска социалистическа партия е ясно, че нямат червени линии, които не могат да прескочат. Такива политически събития водят до оставки, уточни Костадин Паскалев.

Мая Манолова, която също е част от коалиция " Левицата ", съобщи, че страната е удавник и в нея крушират прокуратурата, правосъдната система и партиите. Има една постоянна институция - президентската и по тази причина от Левицата предизвестяват партиите да не помислят с мръсните си ръце да пипат Конституцията. Пипането на Конституцията ще е еднакво на опасност за националната сигурност , посочи Манолова. Тя настоя за неотложно привикване на Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС) поради назначенията на шефовете на службите и целият сюжет, почнал от гърмежа против основния прокурор и приключил с нечистоплътните записи и изказване на партиите.

Според нея изходът за основаване на постоянно държавно управление е зловредна концепция . " Левицата " прикани партиите да одобряват държавния бюджет.

Манолова счита, че  да сформират кабинет, а изходът са нови предварителни парламентарни избори.
 Костадин Паскалев застана отпред на
Костадин Паскалев застана отпред на " Левицата "

Към обединението се причисли и придвижване " Ляв взор "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР