За книгата Пророчицата Ванга единствената връзка между земята и небето“

...
За книгата Пророчицата Ванга единствената връзка между земята и небето“
Коментари Харесай

Учителка събра сбъднатите пророчества на Ванга в една книга! Те се е запознала с предсказанията от личните си срещи с пророчицата!

За книгата „ Пророчицата Ванга единствената връзка сред земята и небето “ на петричката дългогодишна учителка Величка Ангелова още веднъж се заприказва, тъй като всички предсказания, които пророчицата е направила, а Величка е описала в книгата си са се сбъднали до момента, предаде marica.bg.

Ангелова се е срещнала с предсказанията от персоналните си срещи с нея, само че и от 8-те тома книги за посетители в къщата на пророчицата в Петрич и тази на Рупите, в които доста, доста хора пишат за споходилото го благополучие след срещите си с Ванга. „ Три са чудодейните икони на Богородица– моята тук, в Роженския манастир и в скалата над Бачковския манастир “, казвала й Ванга.

Величка Ангелова от 21 години живее в Съединени американски щати дружно със брачна половинка си Божидар, който по специалност е електроинженер. Дъщеря им Рени учи и работи в Аir Forсе на Съединени американски щати, а синът Любомир работи в СNN и също учи в Съединени американски щати. Тя е родена в село Занога, в Осоговската планина. Завършила е Учителският институт “Надежда Крупская” в София. През 1977 година приключва и СУ “Свети Климент Охридски”, компетентност география и педадогика. Дълги години учителства в разнообразни учебни заведения в Сандански и Петрич.

Каква е връзката на учителката с Ванга? Сближават се към майката на брачна половинка й Божидар – Райна Иванова, известна преди време шивачка в Петрич. Райна и брачният партньор й  живеели на квартира при сестрата на Ванга Любка. Шивачката губела едно след друго децата си. Тогава Любка я завела при сестра си и Ванга й предрекла, че скоро ще забременее и ще роди момче навръх 24 декември. Така се появил Божидар на връх Бъдни вечер. Оттогава Райна шиела гратис облеклата на Ванга и двете станали доста близки. Около мъжа си,  пък,  Величка Ангелова се сближила с Ванга, която постоянно я допускала до себе си и неведнъж  е ставала очевидец по какъв начин пророчицата изпада в транс и беседва с мъртвите.

Макар и да живеят в Съединени американски щати Величка и Божидар, който по специалност е електроинженер построили черква „ Св. Дух “  в с. Занога, Осоговската планина. Всяка година те оставят децата си Рени и Любомир, които са офицери в американските Военновъздушни сили и се връщат в България на Свети Дух, с цел да раздават курбан в църквата. След една такава молитва за здраве, отслужена от починалия Неврокопски митрополит дядо Натанаил момиче от левкимия от Кюстендил оздравяло от левкимия.

Величка Ангелова е претърпяла и огорчения от издателя на книгата си: „ През 2006 г.  предадох редактиран ръкописа и фотоси в издателство „ Дими 99 “, тъй като те имат и лична печатница „ Звездан “.  Сключихме контракт, платих си всичко и скоро получих тиража, който го продавахме на цена 6 лева Каква беше изненадата ми, когато мои познати след едно следващо мое идване след няколко години ми споделиха, че книгата ми е отпечатана още веднъж и се продава на цена 10 лева “.  Без нейно познание и съгласие  издателството отпечатва втори тираж и го продава в интернет.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР