За кмет на Смолян ГЕРБ номинира сегашния градоначалнлик Николай Мелемов,

...
За кмет на Смолян ГЕРБ номинира сегашния градоначалнлик Николай Мелемов,
Коментари Харесай

ГЕРБ в Смолян номинира Николай Мелемов за трети мандат

За кмет на Смолян ГЕРБ номинира настоящия градоначалнлик Николай Мелемов, който ръководи общината от 2011 година.
Предложението за издигане на кандидатурата му бе направено на номинационното заседание нощес от заместник-кмета Марин Захариев. То получи цялостно утвърждение от всички участници в събранието, без нито един глас „ срещу “ или „ въздържал се “.
Мелемов благодари за доверието и съобщи, че ГЕРБ в Смолян печели доверие към този момент толкоз години, тъй като е покрай хората. Той даде поръчка, че по този начин ще бъде и отсега нататък – с намерено и почтено ръководство, сензитивно за проблемите на жителите.

Имаше и втора номинация – на настоящия ръководител на Общински съвет Данчо Киряков, някогашен кмет на Смолян, само че единствено 5 души я утвърдиха, един бе „ срещу “, а останалите 50 се въздържаха.
За идващ мандат -14-ти подред,  бе номиниран кметът на Търън – Явор Говедаров. Одобрени бяха  и номинациите за идващ мандат на кметовете на Смилян (Чавдар Червенков), на Широка лъка (Васил Седянков), на Могилица (Милко Кисьов) и на Влахово (Недко Димитров).
На събранието не бяха издигнати претенденти за селата Момчиловци и Виево, което по думите на кмета ще стане по-нататък. Той бе безапелационен, че ГЕРБ ще има претенденти за всички села. За съветници бяха номинирани 30 души.
Събранието бе водено от доктор Даниела Дариткова – общински началник на ГЕРБ в Смолян, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ и на здравната комисия в Народното събрание. Тя е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР