За кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае

...
За кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае
Коментари Харесай

Росен Желязков, ГЕРБ: За кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае какво прави

За кмет на Благоевград поддържаме умел човек, експерт, който знае какво прави. Андон Тодоров не е лидер на партийна листа, който в случай че не стане кмет, ще отиде в Народното събрание. Той е човек, който има ясна визия и я демонстрира с съответен проект. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков на среща с близо 200 членове и симпатизанти на ГЕРБ, която се организира в зала „ Пейо Яворов” в Благоевград.

В срещата участваха подкрепеният от ГЕРБ самостоятелен претендент за кмет на Благоевград Андон Тодоров, регионалният координатр само че ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков, регионалният секретар Даниела Савеклиева, общинският началник на структурата Росица Димитрова.

„ Благоевград би трябвало да възвърне бързо блясъка си, да обезпечи бъдеще за младите, да даде благоприятни условия хората да разпрострат капацитета си”, акцентира Росен Желязков. По думите му задачата на съперниците на ГЕРБ е да създадат партията и нейните поддръжниците токсични, само че е значимо всички да изградят имунитет, тъй като сме на вярната страна. „ Ние сме центристи, с християнски полезности и добродетели, консервативни, тъй като не разрушавам, а желаеме ред в хаоса, сигурност и спокойствие”, добави Желязков.

„ Опитват се да основават напрежение, да ни разколебават, тъй като се опасяват от нас. Опонентите ни знаят, че дружно сме мощни и че на 27 юни ще се поздравим с победата”, сподели Андон Тодоров. Той акцентира, че има ясна и реалистична стратегия за развиването на Благоевград за идващите 2 години. „ Не ви давам обещание заплати от 4000 евро, нито да разкрия 30 000 нови работни места, само че подсигурявам, че ще изградим индустриална зона, с цел да пивлечем вложители и да разкрием нови предприятия. Гарантирам, че ще живеем в чист, спретнат, осветлен и зелен град. Гарантирам, че дружно ще създадем Благоевград най-хубавото място за живеене, с вероятности за развиването на младите хора”, безапелационен бе АндонТодоров и прикани всички да се активизират, с цел да покажат силата на ГЕРБ.

Областният координатор Андрей Новаков съобщи, че е убеден, че в неделя ГЕРБ в Благоевград ще преодолее първото затруднение и ще се поздрави с победа на частичните избори за кмет на Благоевград. „ Андон Тодоров е най-хубавият избор за Благоевград, тъй като има съответни планове, по които ще се работи, с цел да излезе града от застоя и да се очертае бъдещият облик”, сподели Андрей Новаков. Той бе катгоричен, че на идните избори ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР