За класата на Копенхаген красноречиво говори фактът какви клубове следят

...
За класата на Копенхаген красноречиво говори фактът какви клубове следят
Коментари Харесай

Милан се прицели в талант от съперника на Локо Пд в ЛК

За класата на Копенхаген красноречиво приказва фактът какви клубове наблюдават играчите в състава на Йес Торуп. Седемкратният победител в КЕШ и Шампионската лига исполин от Италия Милан е подготвен да притегли 19-годишния гений Мохамед Дарами. Той е младеж на ФК Копенхаген, а към този момент играе все по-сериозна роля и в първия състав. Младежът е дясно крило, само че може да играе и като централен нападател и на левия фланг.

Според уеб страницата sempremilan.com Дарами е измежду 12-те трансферни цели, с които „ росонерите “ желаят да се подсилят това лято на пет позиции. Една от тях е десният фланг на офанзивата. Там съгласно изданието горещата алтернатива е словенецът Йосип Иличич, който се чака да напусне Аталанта. Според прогнозите датският клуб ще търси сума от порядъка на 10 млн. евро, с цел да се раздели с многообещаващия си футболист.

В състава на днешния съперник на Локо Пд има единствено един футболист, който е оценен по-скъпо от Дамари. Става въпрос за централния нападател Йонас Винд. 22-годишният национал на Дания също е обект на интерес от страна на клубове в Германия, Англия и Италия. След тях е полският национал Камил Вилчек, който също има с какво да тормози и отбраната на „ черно-белите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР