За късмет на всички, контузията на най-добтия ни тенисист Григор

...
За късмет на всички, контузията на най-добтия ни тенисист Григор
Коментари Харесай

Григор Димитров: Обичам всичко, което съпътства големия рок концерт

 Григор Димитров се контузи на подготовка
За шанс на всички, травмата на най-добтия ни тенисист Григор Димитров не се оказа сериозна и той ще научи през днешния ден своя първи противник на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Синсинати.

На хасковлията му предстои да пази през тази седмица своя трофей в Охайо и надлежно 1000 точки за международната класация. Във втори кръг той ще стартира против Миша Зверев или Дамир Джумхур, които играят към 22:00 часа българско време.

" Винаги, когато се завръщам на шампионат, в който имам положителни мемоари, това е отлично. Нужно ми е да виждам мач за мач. Много състезатели се показват мощно през годината, а аз би трябвало да се съсредоточа върху моята игра.

Това направих предходната година. Харесват ми изискванията, тук е доста топло. Това подхожда на играта ми. Ще опитам да се възползвам от това. Обичам това място, този шампионат.

Харесва ми простотата тук - всичко е подредено. Обичам всичко тук, което предхожда US Open. Всичко, което съпътства началото на огромния рок-концерт (US Open).

Не считам, че има изявен любимец. Иска ми се да се слага в тази позиция. Всички са доста рискови, а има други топ играчи, които не са високо сложени и може да се изправиш против тях още в началните кръгове. Това е ситуацията - би трябвало да спечелиш тези мачове ", сподели Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР