За жената най-лошото от всичко е, когато не получава удовлетворение

...
За жената най-лошото от всичко е, когато не получава удовлетворение
Коментари Харесай

Защо секс без оргазъм при жената е проблем и на двамата

За дамата най-лошото от всичко е, когато не получава задоволство по време на фамилиарност. Особено в случай че виновността е на мъжа.

Често това се трансформира в причина за разлъка. Но какво да вършим, в случай че става дума за обичан човек, който ни е доста безценен? Как да оправим ситуацията?

Много постоянно главната причина е, че

мъжът просто не знае по какъв начин да се държи в леглото и прави това, което счита за вярно. Жените постоянно вършат голяма неточност, фалшифицирайки оргазъм, с цел да не наподобяват като "дървета ". Партньорът от своя страна счита, че прави всичко както би трябвало и идващия път нещата се повтарят.

Една неудовлетворена жена се усеща изоставена, депресирана, това я прави нещастна. Тя стартира да таи възмущение против мъжа, който с времето нараства като снежна топка, смятайки го за лакомец по отношение на нея. Това може обаче да ви накара изцяло да загубите интерес към интимността.

Има няколко аргументи, заради които мъжът може е ужасяващ в леглото. Той желае да се любува на секса. Допълнително това го подтиква и възбужда, кара го да се усеща като крал. Ако дамата му е студена в леглото, той бързо губи интерес към нея, смятайки, че прави всичко както би трябвало, и казусът в действителност е неин.

Всъщност и двамата са отговорни. Причината не всеки път се крие в дамата, тя може да бъде:

- Несигурност в леглото (неопитността играе огромна роля);

- Той е прекомерно убеден в дейностите си, само че тъкмо от това дамата не всеки път се нуждае;

- Предишните му партньорки са били лесни за довеждане до оргазъм, тъй че той не поставя доста усилия;

Как да превърнем скучния секс в наслаждение?

Решаването на този проблем е много по-лесно, в сравнение с може да наподобява на пръв взор. Необходимо е да го накарате да разбере, че държанието му не е тъкмо това, от което се нуждаете. Това би трябвало да се направи доста внимателно, защото има огромен риск да развалите всичко.

Мъжете са доста уязвими по този въпрос. Невъзможно е да се приказва непосредствено за дейностите, които не са ви харесали или за бездействието. Това може да провокира противоположна реакция и идващия път, в най-критичния миг, той просто „ няма да успее “, защото на подсъзнателно равнище губи чувството за мъж.

Вместо да посочвате дефекти, по-добре му кажете кои от неговите милувки или пози са по-приятни. Препоръчително е да привлечете вниманието му към това по време на секс. Всичките му старания би трябвало да се третират с самообладание, може да му отнеме малко време, с цел да научи по-добре всички способи за снабдяване на възхитителни оргазми и на двамата.

Много е значимо, след правене на обич, да извършите комплимент и да благодарите на мъжа. Резултатът няма да закъснее, идващия път той ще постави повече старания, тъй че обичаната му да получи оптимално наслаждение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР