За изминалото денонощие са открити 22 случая на коронавирус при

...
За изминалото денонощие са открити 22 случая на коронавирус при
Коментари Харесай

Зараза с коронавирус в сливенска болница, но иначе 4 пъти повече оздравели от разболели се за ден

За миналото денонощие са открити 22 случая на ковид при 1347 направени PCR теста. Общо имаме 2560 доказани случая. Това съобщи секретарят на Националния действен щаб (НОЩ) доцент Димо Димов.
Данните значат, че инфектираните са 1,63 на 100, т.е. има 0,08% нарастване по отношение на през вчерашния ден сутринта. Оздравели са 83 души, общо към този момент са 1206.
В София няма нито един постъпил в болница от новите случаи - общо 6, само че има 2 разболели се деца под 2-годишна възраст. Има обаче и 9 нови случая - 2 лекари, 5 медицински сестри и 2 секретари. 8 от инфектираните са в Сливен, като 7 работят в едно и също поделение на болница, която не приема COVID-19. Въпросното поделение е затворено, ще има проучване на необятен кръг от контактни лица и ще бъдат открити всички пациенти, минали през последния месец през отделението.
Това значи, че имаме огнищен темперамент на инфекцията, както и допускане на болест поради неспазване на хигиенични ограничения, заключи Димов.
Починали са един мъж на 77 години, доктор, който е имал хронични болести, както и жена на 67 години, също с хронични болести. 146 са смъртните случаи поради COVID-19.
Само 139 души са в болница и единствено 9 се нуждаят от интензивно лекуване.
Учудващо, Димов разгласи, че нямало под 10 случая за денонощие на Балканите при последното възобновяване на статистиката , откакто - детайлности вижте в долния линк!
Още: " Данни за над 3 милиона оздравели от ковид, статистически аномалии в Испания, Франция и Германия "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР