За изгонените руски дипломати разбрахме от медиите, това ни притеснява.

...
За изгонените руски дипломати разбрахме от медиите, това ни притеснява.
Коментари Харесай

Божанков разкри, че в БСП са притеснени от изгонването на руските дипломати

За изгонените съветски дипломати разбрахме от медиите, това ни тормози. Нелепо е. Не знаем за какво е взето това решение, какви са претекстовете. Това сподели депутатът от Явор Божанков пред Нова тв във връзка изявлението на премиера Кирил Петков, че страната ни гони 70 съветски дипломати. 

Тревожен е фактът, че се вземат решения без да се разискват и то от държавно управление в оставка.  То няма кой знае каква легитимност да вземе дълготрайни решения, сподели той. 

Според Божанков не е проява отсъствието на партията от консултациите при президента Румен Радев. " Ние не казахаме, че няма да отидем на съвещания, а, че не можем да отидем в този ден ", безапелационен бе Божанков.  Факт е, че издигна Радев, когато никой не го познаваше. Ние излизахме на улицата, да го защитим, само че в този момент той зае друга позиция, изясни той.

Божанков запита и за какво всички управляващи  са във война с всички. Депутати заран с кафето афишират свои сътрудници за предатели, а приказват за разсъдък и обединяване, сподели той. 

Всички заявяват обединяване, ясно е, че обстановката ще стана по-трудна, в случай че има избори.

Депутатът не разбирал още за какво Има Такъв Народ са напуснали обединението. Има Такъв Народ от неприятно не са видели, хайде с Кирил Петков не се схващат, само че с нас се схващат. Силно се надявам, че ще заемат вярната позиция, сподели той.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР