За изгонените руски дипломати разбрахме от медиите, това ни притеснява.

...
За изгонените руски дипломати разбрахме от медиите, това ни притеснява.
Коментари Харесай

Явор Божанков: Нелепо е, БСП научи от медиите за изгонените дипломати

За изгонените съветски дипломати разбрахме от медиите, това ни тормози. Нелепо е. Не знаем за какво е взето това решение, какви са претекстовете. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков пред Нова тв във връзка изявлението на премиера Кирил Петков, че страната ни гони 70 съветски дипломати.

Тревожен е фактът, че се вземат решения без да се разискват и то от държавно управление в оставка. То няма кой знае каква легитимност да вземе дълготрайни решения, сподели той.

Според Божанков не е проява отсъствието на партията от консултациите при президента Румен Радев. " Ние не казахаме, че няма да отидем на съвещания, а, че не можем да отидем в този ден ", безапелационен бе Божанков. Факт е, че Българска социалистическа партия издигна Радев, когато никой не го познаваше. Ние излизахме на улицата, да го защитим, само че в този момент той зае друга позиция, изясни той.

Божанков запита и за какво всички ръководещи са във война с всички. Депутати заран с кафето афишират свои сътрудници за предатели, а приказват за разсъдък и обединяване, сподели той.

Всички заявяват обединяване, ясно е, че обстановката ще стана по-трудна, в случай че има избори.

Депутатът не разбирал още за какво Има Такъв Народ са напуснали обединението. Има Такъв Народ от Българска социалистическа партия неприятно не са видели, хайде с Кирил Петков не се схващат, само че с нас се схващат. Силно се надявам, че ще заемат вярната позиция, сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР