За Гребеца- доколкото имам информация психологът е дал отрицателна оценка

...
За Гребеца- доколкото имам информация психологът е дал отрицателна оценка
Коментари Харесай

Цветанов с остър коментар за скандала с предсрочното освобождаване на "Наглите"!

За Гребеца- доколкото имам информация психологът е дал негативна оценка за държанието му. Що се касае до Йожи - за него има изрично мнение, че не би трябвало да бъде предварително освободен. Това сподели на брифинг ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка със законопроект за изменение на Закона за изтърпяване на наказването и задържане под стража и връзката, която се прави с предварителното освобождение на „ Наглите “. „ Задаваме си въпроса дали съдията, произнесъл се по вътрешно разбиране, е направил нужното, с цел да се запознае оптимално с информацията, която може да изиска от институциите “, разяснява той. „ Няма български жител, който да не знае кои бяха „ Наглите “, няма човек в страната, даже децата знаят, че тези хора отвлякоха 19 български жители. За 13 от тях бяха събрани годни доказателства, с цел да бъдат приети за отговорни “, съобщи Цветан Цветанов.

„ Да се прави интерпретация, че някой различен или българския парламент, носи отговорността, това е несъстоятелна теза. Това е засегнатост за този, който е написал сходни изказвания, работейки в дадена медия “, изясни той. „ Българският парламент се е съобразил и е приел законодателна норма, която не опонира и не трансформира досегашния метод за взимане на решения от българския съд “, разясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ, представен от " Фокус ".

„ Никой не лимитира съдията, който взима решение, да изиска спомагателна информация, даже единствено от вестниците или от Google да се беше поинтересувал, щеше да събере задоволителна информация за всичко “, посочи той. „ Нека да насочим фокуса другаде и когато има гласност на решенията, които взима Народното събрание взима, дано има гласност и на хората, които осъждат по този метод и нарушават публичното успокоение. Тези, които основават спомагателни паники освен на жертвите на групата, на всички, които са работили по тези групи и на жителите, които се тормозеха и се притесняваха “, сподели още Цветан Цветанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР