За голяма част от двойките първият брак се оказва неуспешен.

...
За голяма част от двойките първият брак се оказва неуспешен.
Коментари Харесай

Защо и вторият брак приключва с развод?

За огромна част от двойките първият брак се оказва несполучлив. Често те подписват втори и даже трети брак. Но съгласно статистиката такива бракове също приключват с бракоразвод и то с по-голяма периодичност, в сравнение с разводите при първите бракове.
Разбира се, всяко семейство е нещастно по собствен метод, само че специалистите показват седем аргументи, заради които повторните бракове се разпадат.
1. Комуникация с някогашния
Мнозина подписват втори брак в миг, в който връзката с първия им брачен партньор към момента не е завършила. Комуникацията сред някогашните съпрузи продължава и това подкопава доверието в новия брак.
2. Различни финансови цели
В първия брак съпрузите нормално имат общ бюджет и общи финансови цели, само че при идващите бракове те към този момент имат по-значителни активи и надлежно по-различни финансови цели. Възможно е да имат персонални финансови цели, по които са работили преди да сключат брак и не желаят да се откажат от тях.
Финансовите несъгласия са измежду основните аргументи за разпадането на браковете. 
3. Отказ от приемането на профилирана помощ
Тези, които към този момент са се развели, се нуждаят от консултация със експерт. Той ще им зададе въпроси, на които би трябвало да си отговорят, преди още веднъж да сключат брак. Но постоянно хората пропущат този миг и изрично отхвърлят да одобряват обстоятелството, че имат потребност от помощта на експерт.
 4 метода на държание, които са в основата на 90% от разводите 4 метода на държание, които са в основата на 90% от разводите
Въз основа на тези признаци, единствено за 15 минути, специалист по връзките може да предскаже дали сътрудниците ще продължат да бъдат дружно сле...
4. Липсата на общо имущество
При втори брак фамилията нормално живее в дома на единия от съпрузите. В случая сътрудниците чудесно знаят какъв брой мъчно се разделя общо имущество по време на бракоразвод.
При възникването на спор или по-сериозен проблем, нормално единият сътрудник просто си потегля без да се замисля. Той към този момент знае, че не е толкоз ужасно да се разведе още веднъж, както първия път.
5. Прекалено високи упования
Всеки " бяга " от брачен партньор, в който вижда единствено като дефекти. Когато еуфорията от първичното привличане отшуми, сътрудниците осъзнават действителността. Очакванията от втори брак постоянно са по-високи и двойките нормално не устоят теста на фамилния живот.
 Зодиите, които най-често се развеждат Зодиите, които най-често се развеждат
С някои от зодиите съжителството е по-трудно. Обикновено тези хора не са склонни на компромис и бракът с тях в множеството случаи приключва...
6. Повтарящи се неточности от предишното
Искаме да забравим предишното, само че постоянно повтаряме грешките си от него, до момента в който не проучваме обстановката и не се срещнем с предишния живот на колегата си. Единственият излаз е да приказваме намерено със брачна половинка си. Само по този начин ще разберем това, което ни интересува и ще се  отървем от възприятието за виновност, боязън и ревнивост. Опознаването на предишното на колегата оказва помощ за избягването на проблеми в бъдещия брак.
7. Децата от предходния брак
Децата са в действителност нещо прелестно. Обикновено в първите бракове сътрудниците се снабдяват с наследници.  Присъствието на деца в живота на единия от съпрузите допуска появяването на спомагателни отговорности - да заведе детето вкъщи при втория родител или да го вземе от там, да провежда взаимна почивка, да взе участие интензивно в живота на детето.
Ангажиментите около децата лишават доста време и постоянно сътрудниците в новия брак се усещат подценени.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР