За футболните отбори и фенове има редица важни неща, на

...
За футболните отбори и фенове има редица важни неща, на
Коментари Харесай

Голямата, която Мексико направи

За футболните тимове и почитатели има редица значими неща, на които се държи. Стадионът и цветовете на екипите да вземем за пример.

Държи се обаче извънредно доста и на гербът на всеки един тим. И тук не визираме единствено клубните, а и националните. Мексико обаче взеха решение да създадат една много забавна смяна не с екипите или стадиона, а точно с герба.

Миналата седмица страната показа освежен герб. Нещо, което се случва за първи път от 33 години насам. Емблематичният за страната орел е непокътнат, само че с изменена и осъвременена визия, като към него е прибавен и надписът Мексико с огромни букви.

Mexico have a new national team crest????????
— GOAL (@goal)
Целта е имиджът на страната да бъде осъвременен, а с новия герб ще забележим мексиканските футболисти на международното състезание през 2022 година, в случай че се класират за него, несъмнено, написа Goal.com.

Пред The Athletic президентът на мексиканската футбола федерация Йод де Луиса споделя, че желаят да вземат участие на Световното състезание през 2026 година, когато ще бъдат измежду домакините му, със модерна визия.

Президентът добавя, че са обмисляли няколко разнообразни дизайна и са получили поддръжката както на adidas, които са доставчикът им на екипи, по този начин и от останалите спонсори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР