За феновете на едноименната видео игра The Last of Us

...
За феновете на едноименната видео игра The Last of Us
Коментари Харесай

Първи трейлър на сериала по The Last of Us

За почитателите на едноименната видео игра The Last of Us евентуално е едно от най-чаканите заглавия. За тях, както и за почитателите на положителните постапокалиптични истории, НВО Мах пусна и първи филмов откъс на сериала.
 The Last of Us, Габриел Луна и присъединяване на артиста в сериала, основан на едноименната игра
Терминатор влиза в акомодацията на The Last of Us

Габриел Луна ще взема една от основните функции в сериала, основан на едноименната игра

The Last of Us събира на екран и тогавашни сътрудници от Game of Thrones.

Говорим за Педро Паскал и Бела Рамзи, които са в двете основни функции - на Джоел и Ели. Действието се развива към двайсет години, откакто човешката цивилизация е била унищожена от смъртоносни гъби кордицепс.

Джоел е оживял и в този момент е бил нает да изкара скрито 14-годишната Ели от ужасяващата зона на карантина. Момичето ще има голяма роля в търсенето на противоотрова на сходната на зомби апокалипсис пандемия, която покосява цяла Америка.

Deadline акцентират, че филмовият откъс ни демонстрира някои знакови моменти от играта като бягството на Джоел и Ели от карантинената зона, разрушаването на двата небостъргача, въртележката, на която Ели се вози с приятелката си Райли и Джоел, който бяга с щерка си Сара в първите дни от пандемията.

В The Last of Us вземат участие още Габриел Луна, Мъри Бартлет, Ник Оферман, Анна Торв. Премиерата ще е през 2023 година по НВО Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР