За Ева останаха складове на компанията, тя поискала да напусне

...
За Ева останаха складове на компанията, тя поискала да напусне
Коментари Харесай

Бояна Шарлопова наследи хотелите на мъжа си

За Ева останаха хранилища на компанията, тя поискала да напусне бизнеса

Вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна, и доведената й щерка Ева към този момент не ръководят дружно фамилната империя, написа Галерия. Най-голамата дъщеря на богатия хотелиер, която е от първия му брак, беше изпълнителен началник на „ Шарлопов Груп “ още преди Бояна да влезе в бизнеса. След като Стефан си отиде от този свят ненадейно преди пет години двете дами поеха компанията. Преди година обаче се разделиха. Това призна неотдавна вдовицата на хотелиера и незабавно плъзнаха клюки, че са се изпокарали грубо и даже не си приказват.

Бояна Шарлопова внесе изясненост към разлъката, написа Галерия.

„ Решението беше на Ева. Никога преди този момент не бях си мислила за разлъка, само че от време на време животът сервира изненади, от които би трябвало да се научиш, че не всичко е такова, каквото си го представяш. И че хората сме разнообразни имаме разнообразни хрумвания за живота си. Децата и техният път са наша отговорност , само че не са наша благосъстоятелност. Тя имаше 16 % от бизнеса. Другите проценти са на фамилията ми. При мен останаха всички хотели. Ева взе хранилища, които имаме в София, и реши да става рентиер. Има други цели сега. Две дребни деца, които имат потребност от нея . Щастлива и се радва на фамилния си живот. А това е най-важното да се усещаме задоволени и щастливи. Сега сме в естествени връзки. След към този момент една година без Ева мога да кажа, че резултатите приказват сами по себе си за това дали се оправям, а те са най-хубавите от години.

Екипът остана с мен и е по-мотивиран от всеки път, което демонстрират и процентите на претовареност, която се е качила с 20 на 100, по отношение на преди коронавирус рецесията “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР