За дома Български дизайнери преобразиха къща във Франция Отвеждаме ви

...
За дома Български дизайнери преобразиха къща във Франция Отвеждаме ви
Коментари Харесай

Български дизайнери преобразиха къща във Франция

За дома Български дизайнери преобразиха къща във Франция Отвеждаме ви на едно красиво и доста съвременно място. Дом, съчетал в себе си жанр и настоящи трендове в обзавеждането  Христо Боснев 12 декември 2019, 08:40  Български дизайнери преобразиха къща във Франция
Български дизайнери преобразиха къща във Франция
 Жена трансформира остарели вагони в неповторим дом
Жена трансформира остарели вагони в неповторим дом
 Неща в дома, които вършат доста неприятно усещане на гостите
Неща в дома, които вършат доста неприятно усещане на гостите
 5 лесни и евтини хрумвания за ободряване на кухнята
5 лесни и евтини хрумвания за ободряване на кухнята
 Неща, които перем прекомерно постоянно, а не е нужно
Неща, които перем прекомерно постоянно, а не е нужно
 Разбиха мита, че растения могат да пречистят въздуха в дома
Разбиха мита, че растения могат да пречистят въздуха в дома
 5 знака, че в жилището ви има дървеници
5 знака, че в жилището ви има дървеници
 5 съвета: Какво да вършим със старите и ненужни движимости вкъщи
5 съвета: Какво да вършим със старите и ненужни движимости вкъщи

оледните празници предстоят, времето е студено, а празничните светлини радват очите на дребни и огромни.

Макар да обичаме и чакаме с неспокойствие светлите празници през декември, не крием, че от време на време скрито си мечтаем да бъдем край морето. Да посрещнеш Нова година с панорама към безкрайната простор, с чаша шампанско в ръка, обичани хора и приятна музика.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НЕВЕРОЯТНАКА КЪЩА НА БРЕГОВЕТЕ НА АТЛАНТИКА

Пожелаваме на всеки такова изживане, изключително на тези от нас, които сме надалеч от морските градове.

Това не ни пречи да бъдем още по-смели в желанията си и даже да помечтаем отвън рамките на родината.

Този път с сътрудниците от "Дибла " ще ви разходим до един отдалечен, само че прелюбопитен дом, "кацнал " на Атлантическия океан във Франция.

Каква панорама се открива тук - идеална за ценителите на природата и тишината. Далеч от забързаното всекидневие на шумните и прашни градове. Само си представяме каква коледна декорация би имало в този съвременен дом...

Софийски апартамент, който очарова с интериор (СНИМКИ)

Днес ви демонстрираме още един прелестен интериор, основан от надарените дизайнери на интериорно студио ATELIER GOODTIME.

Студиото е намерено през 2011 година от Ирина Константинова-Бонтон. Офисът на компанията е във Франция, само че работят по планове в целия свят.

Какви са били провокациите, по какъв начин са се справили с тях, потребни препоръки при ремонт на жилище - тези още забавни тематики ще прочетете в изявлението ни с ATELIER GOODTIME.

1. Разкажете ни повече за концепцията, която стои зад дизайна на този съвременен дом?

- Дизайнът беше въодушевен от океана - шир, светлина и изчистени линии.

2. Вероятно е имало моменти, изпълнени с провокации при самото реализиране на плана, може ли да споделите какви бяха те?

- Да, клиентите имаха доста ясна визия и строги условия за това какво желаят. Едно от тях беше да ориентираме всяко едно пространство с панорама към океана. Дори когато сте под душа, сте лице в лице с океана! Ефектът е в действителност необикновен.

3. Интериорът в този план е доста съвременен, самоуверен, само че в това време изчистен и наподобява комфортен. Кои са акцентите, на които вие заложихте, с цел да изпъква по този начин мощно всеки детайл в къщата, без да се задушава пространството?

- Естествените материaли, като дърво, метал и кожа способстват за една приятна атмосфера, без остатък. Вградените мебели по поръчка способстват също за изчистените линии.

4. Когато става дума за дизайн на жилище, било апартамент или къща, какви цветове препоръчвате като композиция? Тук виждаме, че сте заложили на светлите тонове, които акцентират тъмните детайли в дизайна.

- Цветовете на всеки план са постоянно разнообразни, според от пространството, разположението, светлината и несъмнено вкусовите желания на клиента. При този съответен план, стените са боядисани в бяло, което дава опция за контрастност на металните детайли, плочките с претекст и мебелите.
Български дизайнери преобразиха къща във Франция  дибла  дибла  дибла  дибла
5. Как да не прекрачим границата? Понякога желаеме да реализираме дадена визия за дома, само че смесваме стиловете, не съумяваме да съвместим цветовете и материалите, с които работим.

- Ах, границата е тънка като паяжина... Понякога сред един страховит дизайн и труфя има напълно малко. Къде и по кое време тъкмо да се спре е мурафет на всеки дизайнер.

6. Какво на вас персонално ви прави усещане в интериора на един дом, когато да вземем за пример... ходите на посетители?

- Топлина, уют и непорочност.

7. Дневна, столова и кухня в едно общо пространство. Това ли е бъдещето в разпределението на пространствата в един съвременен дом?

- Зависи от доста фактори. В днешно време тази настройка е желана. Утре това може и да се промени. Начинът на живот отразява потребностите на обществото.

8. Какъв съвет ще дадете на тези от нас, които сме се захванали да ремонтираме и обзавеждаме сами жилището си?

- Ако парите не разрешават да се обърнете към интериорен дизайнер за повсеместен план и авторски надзор, то е допустимо единствено да поискате съвет. Услугата е по джоба на всеки, а препоръките на един експерт ще ви спестят време и средста.

9. Повечето хора живеят в дребни жилища. Споделете няколко трика, с които може да създадем жилището си по-приветливо?

- Светли тонове, акценти с по-тъмен цвят или тапет на една стена, което придава дълбочина. Огледала. Цветя (истински). Вградени мебели. Една подова настилка, която продължава от антрето до хола и стаите.

Последният въпрос ни традиция:

10. Три от най-важните неща за един хубав дом са:

В уеб страницата на Dibla.com може да откриете още музи и хрумвания от надарени български дизайнери.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Франция къща дом интериор
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР