За девета поредна година младият ръководител на Школата по китара

...
За девета поредна година младият ръководител на Школата по китара
Коментари Харесай

Вяра в начинанието, надежда за успехи и любов към изкуството, пожела кметът на Банско на младите дарования

За девета поредна година младият началник на Школата по китара и обичан преподавател по музика в НУ ''Св. Паисий Хилендарски'' - Марин Бърдарев, подари на Банско трогателен концерт.



Препълнената зала на читалището събра другари, учители, родители и посетители, пристигнали да поддържат с овации младите дарования на града. Всяка година община Банско е формален спонсор на събитието, трансформирало се в обичана среща на сцената сред влюбени в музиката деца, посещавали „ Школата по национално пеене и национални принадлежности към Общинска лятна стратегия ''Детско лято'' 2019, техните другари – китаристите от ''Школата по китара'' и одобрени имена на огромната музикална сцена, които дружно с децата го трансформират в един от най-чаканите концерти в Банско през лятото.



Сега като водещ и гост-изпълнител се изяви Невена Цонева, позната от ''Шоуто на Слави''. Ритъмът беше поверен на Венелин Венков, неин сътрудник в работата и в живота, и на Валери Пастармаджиев, учител по компютърен аранжимент и контрабас в ЮЗУ ''Неофит Рилски'' - Благоевград.



Концертът мина под звуците на бурни ръкопляскания, а дребните ''артисти'' всяка година надграждат своето ентусиазъм и гений.



Кметът на Банско Георги Икономов поздрави от сцената участниците в концерта, наименуван ''Вяра, Надежда, Любов'' и пожела, тези три неща в никакъв случай да не липсват в домовете, сърцата и живота, а да бъдат спътници в начинанията и построяването на културния, креативен и музикален усет на всички.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР